Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
TM6 TM5

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.9 ( 13 évaluations )

Ingrédients

Piri Piri Sauce

  • 3 garlic cloves
  • 4 chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved
  • 2 - 4 'chile de árbol' chillies, dried to taste
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp salt, coarse
  • ½ tsp oregano, dried
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 45 g red wine vinegar
  • 1500 - 1600 g whole chicken spatchcocked (see Tip)

Vegetable Salad and Grilling

  • 450 g mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)
  • 100 g mayonnaise
  • ¼ tsp salt to taste (optionnel)
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 ½ tbsp Dijon mustard

Infos nut.
par 1 portion
Calories
876 kcal / 3665 kJ
Protides
65 g
Lipides
63 g
Glucides
11 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
904 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives