Appareils et accessoires
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Préparation 40min
Total 2h 40min
6 portions
Ingrédients
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
679.1 mg
Protides
56.5 g
Calories
3098.7 kJ /
740.6 kcal
Lipides
40.3 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
16.1 g
Glucides
37.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Dinner Party
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Three Egg French Omelet
30min
Suya Beef Skewers
45min
CA Digital Flipbook #1
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Sausage Mummies
1h 10min
Chocolate Affogato
10min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Lafun (Amala)
10min
Hot Toddy
10min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Maple-glazed Carrots
45min
Chicken Pizzaiola
50min