Appareils et accessoires
Umami Paste
Préparation 5min
Total 5min
17 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
88.4 mg
Protides
2 g
Calories
438.6 kJ /
104.8 kcal
Lipides
10.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
1.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Kimchi risotto
25min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Christmas Spice Mix
5min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Honey ice cream
17h 45min