Appareils et accessoires
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Préparation 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
135.8 mg
Protides
9.2 g
Calories
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Lipides
18.5 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
50.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten Free - CA
8 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Date and Nut Balls
20min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1h 45min
Crème Caramel
3h 50min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Best ever carrot cake
1h 35min