Appareils et accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Préparation 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
24.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
762 kJ /
182.1 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Pork with Chillies
25min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Vegetarian Beehoon
25min