Appareils et accessoires
Thai Red Curry Paste
Préparation 10min
Total 10min
1 jar
Ingrédients
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
321.8 mg
Protides
20.3 g
Calories
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
20 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
100.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1h 20min
Thai Cucumber Salad
15min
Baharat Spice Mix
Pas d’évaluation
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Basil Pesto
10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Tikka Paste
1h
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Thai Green Curry Paste
15min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Sumac-spiced Houmous
5min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min