Baked masala fish
TM6 TM5 TM31

Baked masala fish

4.5 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 2 fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
  • 1 lime cut into halves
  • 2 tsp cumin seed
  • ½ tsp black peppercorn
  • 5 chilli, dried whole
  • ½ brown onion cut into quarters
  • 1 tbsp minced ginger, preserved (see Tips)
  • 2 tsp garlic paste (see Tips)
  • ½ tsp turmeric, dried, ground
  • 30 g canola oil
  • curry leaf, fresh fried, for garnishing
  • red onion sliced, for garnishing
  • sea salt, flakes for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
297.5 kcal / 1249.8 kJ
Protides
40.4 g
Lipides
13 g
Glucides
3.6 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
3.3 g
Sodium
1218 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives