Appareils et accessoires
Sambal Petai Prawns
Préparation 5min
Total 20min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil50 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
belacan20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
whole prawns medium-sized, cleaned and shell removed200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
1583 kJ /
378 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spicy Asian
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Char Kway Teow
15min
Sambal Belacan
10min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Curry Chicken
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Nasi Lemak
45min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min