Appareils et accessoires
Noodle Kugel
Préparation 15min
Total 55min
10 portions
Ingrédients
-
water1560 g
-
salt divided2 tsp
-
egg pasta, dried, type pappardelle340 g
-
unsalted butter in pieces, divided (85 g in pieces, 45 g diced) plus extra to grease130 g
-
sour cream, any type680 g
-
large eggs6
-
sugar to taste, plus extra to sprinkle60 - 110 g
-
cinnamon, ground plus extra to sprinkle1 ½ tsp
-
nutmeg, ground¾ tsp
-
panko breadcrumbs60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
341 mg
Protides
10 g
Calories
1874 kJ /
448 kcal
Lipides
29 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Traditions - Jewish Favourites
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Spanish Rice
35min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Tomato and Feta Pasta
50min
Tamales Verdes
2h 55min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Salt Cod Fritters
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Cacio e Pepe
30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min