Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Préparation 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (optionnel)85 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
234 mg
Protides
9 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Recettes
Canada
Canada
No Waste
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Pumpkin Seed Butter
35min
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Oat Cashew Bars
1h
Holiday Brisket
6h 55min
Protein Boosted Banana Bread
2h
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Chocolate Avocado Mousse
10min
7 Seed Crackers
1h 40min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Cashew Coconut Milk
10min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min