Appareils et accessoires
Ratatouille Galette (TM6)
Préparation 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
310.9 mg
Protides
8.6 g
Calories
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Lipides
29.6 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.8 g
Glucides
30.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Pas d’évaluation
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Blueberry jam
35min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Fresh Herb Dip
10min
Broccoli Salad
5min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Lemon Risotto
30min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min