Appareils et accessoires
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Préparation 15min
Total 1h 10min
8 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
674.6 mg
Protides
20.6 g
Calories
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Lipides
42.1 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
22.3 g
Glucides
45.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Spaghetti met tonijn
40min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min