Versions compatibles
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 80.7 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 4.8 g
- Fibre
- 16.7 g
- Sodium
- 1645.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Hollandaisesaus
15min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Pas d’évaluation
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Quinoasalade
40min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Thaise rode curry
1h
Taart met peer en brie
1h 10min
Vijgenmosterd
25min
Noten bolognese
35min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min