The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
TM6

The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

4.7 ( 14 évaluations )

Ingrédients

  • 6 eggs chilled
  • water (to the 1L fill level)
  • 200 g celery trimmed and cut into quarters
  • 100 g natural yoghurt high protein (see Tip)
  • 20 g mayonnaise
  • 20 g Dijon mustard
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g baby pickled capers
  • 200 g beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters
  • 140 g red radishes (approx. 4)
  • 4 slices seeded wholemeal bread toasted (see Tip)
  • 240 g fresh baby spinach to serve
  • 2 tbsp fresh chives chopped
  • ground black pepper to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
475 kcal / 1982.5 kJ
Protides
22.8 g
Lipides
25 g
Glucides
35.8 g
Fibre
7.8 g
Graisses saturées
5.3 g
Sodium
510 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives