Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
TM6 TM5

Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

Phyllo Cups

  • 4 oz unsalted butter, diced (1 in.)
  • 5 sheets phyllo dough

Hazelnut Filling

  • 4 ½ oz dark chocolate, chips or broken into pieces
    ou 4 ½ oz milk chocolate, chips or broken into pieces
  • 4 ½ oz heavy whipping cream
  • 1 tsp vanilla extract
  • 4 ½ oz chocolate hazelnut spread (see Tip)

Assembly

  • 24 raspberries
  • fresh mint leaves, to garnish (optionnel)
  • 2 oz hazelnuts, toasted, chopped, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
280.9 kJ / 67.1 kcal
Protides
1.2 g
Glucides
7.9 g
Lipides
3.8 g
Graisses saturées
1.6 g
Fibre
0.8 g
Sodium
7.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives