Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups

Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups

4.3 4 évaluations
Préparation 45min
Total 1h
24 pieces

Ingrédients

Phyllo Cups
  • unsalted butter diced (1 in.)
    4 oz
  • phyllo dough
    5 sheets
Hazelnut Filling
  • dark chocolate chips or broken into pieces
    4 ½ oz
    4 ½ oz milk chocolate, chips or broken into pieces
  • heavy whipping cream
    4 ½ oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • chocolate hazelnut spread (see Tip)
    4 ½ oz
Assembly
  • raspberries
    24
  • fresh mint leaves (optionnel) to garnish
  • hazelnuts (optionnel) toasted, chopped, to garnish
    2 oz

Infos nut. par 1 piece

Calories 67.1 kcal / 280.9 kJ
Protides 1.2 g
Lipides 3.8 g
Glucides 7.9 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 1.6 g
Sodium 7.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...