Neapolitan Ice Cream Cake

Neapolitan Ice Cream Cake

4.0 5 évaluations
Préparation 35min
Total 11h 50min
8 portions

Ingrédients

Sponge Cake
  • large eggs
    2
  • sugar
    2 oz
  • homemade vanilla sugar (see Tip)
    ½ tsp
    ½ tsp natural vanilla extract, (see Tip)
  • all-purpose flour
    2 oz
  • baking powder (optionnel)
    ½ tsp
  • salt (optionnel)
    ¼ tsp
Ice Cream and Assembly
  • heavy whipping cream chilled, divided
    32 oz
  • vanilla extract divided
    3 tsp
  • sweetened condensed milk canned (2 cans, 14 oz ea.), divided
    21 oz
  • freeze-dried strawberries (1.2 oz), divided
    2 package
  • dark chocolate chips
    2 oz
  • confectioners sugar
    2 oz
  • confetti sprinkles to fill and decorate
  • colored sugar sprinkles to decorate
  • maraschino cherries to decorate
    8 - 10

Infos nut. par 1 portion

Calories 755.4 kcal / 3160.4 kJ
Protides 10.3 g
Lipides 52.3 g
Glucides 63.5 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 32.2 g
Sodium 151.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...