
Appareils et accessoires
Neapolitan Ice Cream Cake
Préparation 35min
Total 11h 50min
8 portions
Ingrédients
Sponge Cake
-
large eggs2
-
sugar2 oz
-
homemade vanilla sugar (see Tip)½ tsp
-
all-purpose flour2 oz
-
baking powder (optionnel)½ tsp
-
salt (optionnel)¼ tsp
Ice Cream and Assembly
-
heavy whipping cream chilled, divided32 oz
-
vanilla extract divided3 tsp
-
sweetened condensed milk canned (2 cans, 14 oz ea.), divided21 oz
-
freeze-dried strawberries (1.2 oz), divided2 package
-
dark chocolate chips2 oz
-
confectioners sugar2 oz
-
confetti sprinkles to fill and decorate
-
colored sugar sprinkles to decorate
-
maraschino cherries to decorate8 - 10
Infos nut. par 1 portion
Calories
755.4 kcal /
3160.4 kJ
Protides
10.3 g
Lipides
52.3 g
Glucides
63.5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
32.2 g
Sodium
151.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sweet Cravings
7 Recettes
États-Unis
États-Unis

Vintage Desserts
16 Recettes
États-Unis
États-Unis