Appareils et accessoires
Tapenade Pizza Dough
Préparation 20min
Total 4h
12 slices
Ingrédients
Tapenade
-
lemon1
-
olives pitted (green and Kalamata)7 oz
-
garlic cloves2
-
capers rinsed and drained1 tbsp
-
fresh parsley leaves only½ oz
-
fresh oregano leaves only½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
383.2 mg
Protides
3.7 g
Calories
744.5 kJ /
177.9 kcal
Lipides
6.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
25.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Pizzazz
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Carrot Pasta
1h 20min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Kabocha Focaccia
55min
Praline Pecans
4h 20min
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1h 20min
Honey and Oat Grahams
35min
Pesto Pizza Dough
4h
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min