Versions compatibles
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Protides
- 19.9 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 58.5 g
- Graisses saturées
- 17.1 g
- Fibre
- 13.5 g
- Sodium
- 1518.3 mg
Recettes alternatives
Creamy miso mushroom udon
45min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4h 40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Meatloaf
1h 20min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Apricot Chicken
35min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Delicious lemon pudding
55min