Versions compatibles
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
ou ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 51 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Sushi donuts
50min
Forel met hollandaisesaus
50min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Pas d’évaluation
Bevroren veenbessen margarita
5min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Thaise burgers
30min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min