Appareils et accessoires
Pieczywo maca
Préparation 20min
Total 50min
16 kawałków
Ingrédients
-
280 g mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
150 g wody gorącej
-
¼ - ½ łyżeczki soli
Niveau
facile
Infos nut. par 1 kawałek
Sodium
55.2 mg
Protides
1.8 g
Calories
266.5 kJ /
63.7 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O PIECZYWIE
60 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Ciasto drożdżowe z cynamonem i kruszonką
2h 20min
Włoskie grissini
2h
Smażone bułki chińskie
2h 30min
Bułki z kminkiem
30min
Bagietki
15h
Chleb litewski na miodzie
30h
Kajzerki
15h 45min
Bagietki rustykalne
15h
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45min
Słodkie maślane rogale
2h 10min
Szybkie kajzerki
1h 50min
Chleb tygrysi
4h