Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
TM5 TM6

Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 12 oz water
  • 16 oz nectarines, sliced into thin wedges
  • 2 tbsp brown sugar
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 6 oz raspberries
  • 7 oz heavy whipping cream, chilled
  • 6 slices sponge cake, store bought (see Tip)
    ou 6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1079.7 kJ / 258.1 kcal
Protides
4 g
Glucides
31.7 g
Lipides
13.9 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
3.2 g
Sodium
80.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives