Appareils et accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Préparation 30min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.7 g
Calories
2710 kJ /
647 kcal
Lipides
33 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Appel-notenbrood
1h 25min
Rabarbertaart
55min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Pâté in korst
10h
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Ontbijt gebak
40min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min