Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
ou 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protides
- 31.5 g
- Glucides
- 3.5 g
- Lipides
- 22.1 g
- Graisses saturées
- 0 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 0 mg
Recettes alternatives
Basmati Pilavı
1h
Tavuklu Pilav
1h 10min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Pancar Carpaccio
20min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1h 20min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1h 55min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min