Appareils et accessoires
Gluten-free Sacher Torte
Préparation 30min
Total 3h 20min
10 slices
Ingrédients
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
365.4 mg
Protides
11.6 g
Calories
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Lipides
31 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sweet Sensations
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Mini Green Shakshukas
Pas d’évaluation
Pumpkin Seed Butter
35min
Baked Rice with Grated Apples
50min
Raspberry Turnovers
2h
Citrus Oil
50min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Mango Chia Pudding
4h 10min
Chopped Liver
1h
Date and Oat Drink
20min
Sweet Potato Brownies
8h 55min