Appareils et accessoires
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
Préparation 1h 30min
Total 2h
20 pieces
Ingrédients
Pistachio Paste
-
pistachio nuts, salted, shelled roasted, plus extra crushed for garnishing250 g
Pistachio Pastry Cream
-
granulated sugar100 g
-
cornflour60 g
-
ground turmeric1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
soya milk unsweetened500 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
vegan butter diced60 g
-
almond extract¼ tsp
Cannoli Shells
-
vegan butter diced50 g
-
large eggs2
-
sugar50 g
-
gluten-free plain white flour375 g
-
unsweetened cocoa powder2 ½ tsp
-
sweet Marsala wine50 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
24.9 mg
Protides
6.3 g
Calories
2785.9 kJ /
665.8 kcal
Lipides
60.4 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
28.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo Recipe Cards
52 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Hot Dog Buns
2h
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Spiced Apple Pie
2h
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Focaccia
3h
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7h
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Pas d’évaluation
Cherry Pie
12h 15min
Peanut Milk and Patties
8h 55min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min