Appareils et accessoires
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Préparation 10min
Total 20min
24 pieces
Ingrédients
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (optionnel) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
284.5 mg
Protides
5.4 g
Calories
662.8 kJ /
158.4 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Step into Spring
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Ham and Cream Cheese Spread
10min
Everything Bagel Dip
10min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Chili Oil Noodles
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min