Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
TM6

Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice

4.2 (13 évaluations )

Ingrédients

  • 1550 g water
  • 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
  • 250 g white jasmine rice
  • 200 g fresh mushrooms, cut in halves
  • 150 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • 100 g peanut butter
  • 10 g sugar
  • 30 g soy sauce
  • ½ tsp ground black pepper
  • 10 g sesame oil
  • 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm)
  • 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g roasted cashew nuts, salted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3159.9 kJ / 755.2 kcal
Protides
20.5 g
Glucides
88.1 g
Lipides
38.9 g
Graisses saturées
6.9 g
Fibre
8.8 g
Sodium
762.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives