Versions compatibles
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 56 g
- Graisses saturées
- 32 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 93 mg
Recettes alternatives
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Marine Edilmiş Biberler
55min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Turplu krem peynir
10 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15 min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Dana Stroganoff
1h