Versions compatibles
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
ou 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Protides
- 70.5 g
- Glucides
- 181.3 g
- Lipides
- 23.4 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 2521.9 mg
Recettes alternatives
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Limonata (Pastane Usulü)
15min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Pas d’évaluation
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Pas d’évaluation
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30min