Appareils et accessoires
Rabarbertaart
Préparation 15min
Total 55min
8 stuks
Ingrédients
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.8 g
Calories
1874 kJ /
450 kcal
Lipides
29 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Curry-wortelbrood
1h 5min
Rabarber-citroen cookies
1h
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Rabarberijs
36h 25min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Pudding
15min
Meringue spoken
12h 25min
Kweeperentaart
8h
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min