Appareils et accessoires
Tomatenketchup
Préparation 15min
Total 1h 15min
1200 g
Ingrédients
-
1000 g tomaten uit blikrijpe tomaten in kwarten gesneden1000 g
-
rode paprika in stukken gesneden180 g
-
rode uien130 g
-
teentjes knoflook2
-
rode wijnazijn100 g
-
laurierblad, vers1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
honing100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
218 kJ /
52 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.9 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Karamelpoeder
1h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Hazelnootbavarois
6h 40min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Curryketchup
30min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Tomaat en Chili jam
1h 15min