Appareils et accessoires
Gazpacho
Préparation 10min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
616 kJ /
146 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.4 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Vastensoep
30min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Chili non Carne
1h