Appareils et accessoires
Sacher taart
Préparation 45min
Total 3h
8 porties
Ingrédients
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.28 g
Calories
2712 kJ /
649 kcal
Lipides
32.94 g
Fibre
4.06 g
Glucides
79.67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Favorieten uit Nederland
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Lolly's
40min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Minipizza’s
1h 20min