Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Préparation 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Meat Sauce
1h 45min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Chunky Guacamole
10min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mushroom Stir-Fry
55min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Spinach and Artichoke Dip
20min