Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Préparation 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Green Shakshuka
40min
Caprese Egg White Omelet
20min
Lavender Fizz
1h 5min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Creamed Spinach
30min