Appareils et accessoires
Taiwanese Traditional Meat Floss
Préparation 20min
Total 1h 40min
2 portions
Ingrédients
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1252.5 mg
Protides
34.1 g
Calories
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Lipides
10.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
22.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Salted Chicken
5h 10min
Soy milk and Mantou buns
6h
White Radish Pork Rib Soup
3h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min