
Appareils et accessoires
Quince Tart
Préparation 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease7 oz
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tip)25 oz
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, Brandy)2 ½ oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
685 kcal /
2865.8 kJ
Protides
7.1 g
Lipides
21.9 g
Glucides
115 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
13.3 g
Sodium
177.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then. Now. Always.
16 Recettes
États-Unis
États-Unis