Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

4.0 5 évaluations
Préparation 45min
Total 9h
12 pieces

Ingrédients

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
  • Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    10 oz
    10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • heavy whipping cream
    3 ½ oz
  • fresh raspberries
    2 oz
  • glucose (see Tip)
    ½ oz
Chocolate Pastry Dough
  • all-purpose flour plus extra to dust
    12 oz
  • confectioners sugar
    5 oz
  • almond flour
    2 oz
  • Dutch-processed cocoa powder
    1 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • unsalted butter diced, chilled
    6 oz
  • large egg
    1
  • egg yolk from a large egg
    1
  • ice water
    1 tsp
Assembly
  • colored sprinkles (optionnel)

Infos nut. par 1 piece

Calories 472 kcal / 1975 kJ
Protides 9 g
Lipides 26 g
Glucides 55 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 14 g
Sodium 89 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...