
Appareils et accessoires
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
Préparation 45min
Total 9h
12 pieces
Ingrédients
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)10 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
fresh raspberries2 oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Assembly
-
colored sprinkles (optionnel)
Infos nut. par 1 piece
Calories
472 kcal /
1975 kJ
Protides
9 g
Lipides
26 g
Glucides
55 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
14 g
Sodium
89 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
États-Unis
États-Unis