Pina Colada Layer Cake
TM5 TM6

Pina Colada Layer Cake

4.7 (6 évaluations )

Ingrédients

Cake Batter

  • non-stick spray oil
  • 285 g all-purpose flour
  • 2 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 325 g sugar
  • 170 g unsalted butter, diced, room temperature
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 large eggs
  • 170 g coconut milk
  • 60 g rum
  • 30 g coconut, shredded, unsweetened

Pineapple Filling

  • 570 g canned crushed pineapple, in juice, drained
  • 60 g sugar
  • 1 tbsp cornstarch

Frosting

  • 450 g heavy whipping cream, 30-40% fat
  • 70 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp coconut extract

Assembly

  • pineapple, fresh slices, to decorate
  • coconut, flaked, unsweetened, to decorate
  • pineapple, fresh crown, to decorate

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3598 kJ / 860 kcal
Protides
9.5 g
Glucides
98.4 g
Lipides
46.4 g
Graisses saturées
29.8 g
Fibre
2.6 g
Sodium
313.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives