Maple pecan ice cream
TM6

Maple pecan ice cream

4.3 (12 évaluations )

Ingrédients

Pecan brittle

  • 150 g pecan nuts
  • 250 g white sugar
  • 1070 g water
  • 30 g unsalted butter, chilled and added to mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 tsp lemon juice (see Tips)
  • 50 g vinegar

Maple Ice Cream

  • 1 vanilla bean pod and seeds
  • 40 g full cream milk
  • 400 g pouring (whipping) cream
  • 180 g pure maple syrup
  • 30 g glucose syrup
  • 6 egg yolks
  • 1 pinch salt (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1866 kJ / 446 kcal
Protides
3.7 g
Glucides
43.1 g
Lipides
30.3 g
Graisses saturées
12.5 g
Fibre
1.4 g
Sodium
42.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives