Appareils et accessoires
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Préparation 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingrédients
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
251.8 mg
Protides
4.9 g
Calories
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breads - Thermomix® Sensor
10 Recettes
Canada
Canada
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Windsor Bread
Pas d’évaluation
Caramel Monster Mud Dip
15min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Cultured Butter
12h 15min
Apple Tart
1h
White Bread
6h
Wonderful White Bread
5h
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Apple and Maple Syrup Bacon Scones
1h 10min
White Bread
3h
Artisan Bread (Betty)
4h 35min