Appareils et accessoires
Traditional Canadian Pie Pastry
Préparation 15min
Total 15min
6 pieces
Ingrédients
-
vinegar15 g
-
egg lightly whisked1
-
ice cold water for a total of 237 g whisked liquid165 - 175 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust850 g
-
lard divided, partially frozen and cubed (see Tip)454 g
-
salt divided2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
660.1 mg
Protides
15.5 g
Calories
5058 kJ /
1208.9 kcal
Lipides
77.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
30.2 g
Glucides
104.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Cinnamon Rolls
3h
Nanaimo Bars
3h 5min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Orange coloured eggs
Pas d’évaluation
Custard
15min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Peanut Brittle
1h 30min
Tarte tatin
2h