Appareils et accessoires
Bananenbrood
Préparation 10min
Total 1h 50min
12 sneetjes
Ingrédients
-
zachte boter130 g
-
bananen in stukken (ong. 4 bananen)340 g
-
suiker140 g
-
eieren (63-73 g)2
-
bloem225 g
-
bakpoeder2 tl
-
zout1 snuifje
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
karnemelk100 g
-
2 tl huisgemaakte vanillesuikernatuurlijk vanille-extract2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
1019 kJ /
243 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1.1 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Jouw Cookidoo® 2025 - Bakkampioen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Brusselse Wafels
1h
Zachte Appelcake
50min