Appareils et accessoires
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Préparation 10min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingrédients
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7.3 g
Calories
1795 kJ /
429 kcal
Lipides
27.3 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Turkse moussaka
1h 10min
Rabarbertaart
55min
Advocaat
10min
Bessencurd
20min
Pudding
15min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min