Appareils et accessoires
Herfstlimonade/Virgin sangria
Préparation 10min
Total 35min
6 glazen
Ingrédients
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 glas
Sodium
1.8 mg
Protides
0.3 g
Calories
366.8 kJ /
87.7 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Limonade
5min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation