Quince Tart
TM6 TM5

Quince Tart

4.4 ( 5 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 150 g sugar
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 200 g unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing
  • 1 medium egg
  • 1 egg yolk from medium egg
  • 1 pinch fine sea salt
  • 400 g plain flour
  • 1 Tbsp baking powder

Filling

  • 700 g quince paste cut in pieces (see tip)
  • 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)

Assembly

  • 1 egg white for brushing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
824 kcal / 3448 kJ
Protides
7 g
Lipides
29 g
Glucides
134 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives