Appareils et accessoires
Pulled Pork Burgers
Préparation 20min
Total 4h 50min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless cut in 4-6 pieces, trimmed800 g
-
onions sliced110 g
-
fresh rosemary1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
barbecue sauce plus extra for serving510 g
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves for serving
-
hamburger buns6
-
red onion thinly sliced, for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
847 mg
Protides
27 g
Calories
1807 kJ /
432 kcal
Lipides
18 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican Chicken Ring
55min
Vegan Bolognese
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
5min
Chicken Mushroom Fajitas
1h
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Brownies
50min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Pulled Pork Rolls
30min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min