Appareils et accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Préparation 20min
Total 4h 25min
4 porties
Ingrédients
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1591 mg
Protides
42 g
Calories
4148 kJ /
991 kcal
Lipides
76 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Tomatenmannetjes
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min