Appareils et accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Préparation 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
95 mg
Protides
33 g
Calories
1650 kJ /
394 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Citroenslush
10min
Vers pastadeeg
1h
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Mini panettone
Pas d’évaluation
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Spinazierisotto met asperges
40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min