Appareils et accessoires
Fraisier sponge
Préparation 30min
Total 30h
8 portions
Ingrédients
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
100 mg
Protides
11.3 g
Calories
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Lipides
29.7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
13.4 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Pas d’évaluation
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Italian Easter Bread
3h 50min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Yoghurt cake
1h 40min
Marble Cake
2h 10min
Black forest cake
5h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Chocolate brownie trifle
6h
Pavlova
6h