Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 718 kJ / 171.5 kcal
- Protides
- 1.8 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 1.8 g
Recettes alternatives
Mrkvový dip s fíky
2h 30min
Chlebová pivní polévka
30min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12h 15min
Pekanové košíčky
4h 40min
Šašlik s rajčatovou salsou
35min
Květáková pizza s klobáskou
1h 20 min
Domácí proteinový chlebík
1h 10 min
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40min
Višňovo-banánový cheesecake
5h 35min
Nugátovo-čokoládová pěna s malinami
1h 20 min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10min